לא יכולנו להשאר אדישים לעראיס של שף עדן מבוטיק גריל על העץ @al.haetz .
אז ביקשנו ממנו את המתכון 😍
עדן מגיש את העראיס המדהימים האלה על הבוצ’רים שלנו.
מצרכים:
- 1 קילו בשר טחון ( אנטריקוט , אסאדו ושומן כבש)
- 1 צרור פטרוזיליה
- 0.5 צרור כוסברה
- כפית מלח
- כפית כמון
- חצי כפית בהרט
- חצי כפית ראס אל חנות
- חצי כוס סודה
הוראות הכנה:
לערבב את כל המרכיבים היטב עד לקבלת המסה.
לחתוך חצאי פיתה , למלא ולדחוס כדי שכל הפיתה תהיה מלאה בבשר .
לחתוך את חצאי הפיתה לרבעים
את העראיס ניתן לעשות בכמה אופנים : מנגל (עדיפות עליונה) , מחבת, תנור וטוסטר פסים .
טיפ! הכי חשוב זה לעשות את העראיס על אש נמוכה על מנת שהבשר יספיק להתבשל בפנים ושהפיתה לא תשרף .
תכינו טחינה , וצימיצורי של ירוקים , תאמינו לי אתם תברכו אותנו…
תודה לעדן מבוטיק “על העץ”